Acordul Utilizatorului

Bine ați venit pe site-ul nostru! Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor termeni și condiții. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să fiți legat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.


Drepturile de Autor

Conținutul acestui site, inclusiv textele, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio și video, sunt proprietatea noastră și sunt protejate de legile drepturilor de autor. Utilizarea neautorizată a oricărei părți a acestui site poate încălca drepturile de autor și alte legi aplicabile.


Utilizarea Site-ului

Utilizarea acestui site este permisă numai pentru scopuri legale și în conformitate cu acești termeni și condiții. Nu sunteți autorizat să utilizați acest site într-un mod care ar putea dauna sau perturba funcționarea sa sau a altor utilizatori.


Confidențialitate

Respectăm confidențialitatea utilizatorilor noștri. Informațiile dvs. personale sunt protejate conform Politicii noastre de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale în conformitate cu această politică.


Modificări ale Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe această pagină. Continuarea utilizării acestui site după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.


Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acest Acord Utilizator, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sau la numărul de telefon specificat pe site.